"Le Chartrier, sjarm og historie" 

"Le Chartrier " et B&B fullt med sjarm og historie.

"Et sted hvor du kan drømme og slappe av".

Et familie-rom er til disposisjon (maks 4 pers.) i 3. etasje av "Chartrieret", eneste gjenværende rest av La Londe slott fra det syttende århundre.
Vi forteller deg med glede historien om slottet ved ankomst. Navnet "La Londe" har sin opprinnelse fra vikingetiden og betyr "Lunden", åpning i skogen.

La Londe befinner seg 20km fra Rouen, 1,5 t (120 km) fra Paris, 1 t (80 km) fra Monets hage og på vei mot kysten, 1t til Honfleur/Deauville og 2t til D-dagsstrendene og 2.Verdens krigsmemorialet i Caen (2 timer) (Ref. Kart). (10 min fra motorveien A13 Paris-Caen)

Rouen er kjent for sitt historiske sentrum med sine fine gotiske kirker og bindings-verkshus. Rouen er ofte beskrivet som en museumsby og kjente franske navn som Gange Rolf "Rollon", William Erobreren, Jeanne d'Arc, Racine, Corneille, Hugo, Maupassant, Monet og Flaubert har tilknytning til denne byen.

Det er verd å nevne at La Londes beliggenhet er rett ved flotte klostre som St Wandrille, Bec Heloin og Jumieges, og er vel verd et besøk.

Cider-veien bringer dere gjennom pitoreske landskaper, og lokale produkter som cider, pommeau, camember, pont leveque, ... selges langs veien. En kan også finne lokal kunst til salgs langs veien.

Du/Dere kan også velge å slappe av i den store, gammeldagse, blomstrende hagen i Le Chatrier i sesongen. La Londes enorme skog byr på aktiviteter som offroadsykling, lange og korte gå-heste-sopp turer i sesongen (kart og informasjon til disposisjon).

Det er 3 Golf i nærheten: Champs de bataille, Val de Reuil, Pose.

Vi kan også tilbur Babyseng, og Barnevakt ved behov.

OVERSIKT 

PRISER 

KONTAKT 

La chambre.La salle à manger.


Français

English

Norsk
-> KART    
Le chartrier : l'entrée.
    
Escalier vers la chambre.
    
Entrée de la maison.
    
Allée des tilleuls.

Le chartrier vu depuis l'entrée
    
La maison vue du jardin..
Marielle MICHEL
Phone (+33) (0)2 35 87 73 89
Mobile : (+33) (0)6 14 20 12 22
Mail : contact@lechartrier.com